Liten oppdatering

 HeiHei.

Det har skjedd mye i det siste at jeg har nesten ikke fått tid til å skrive noe på bloggen.  Jeg har jobbet veldig mye i det siste også har jeg vært på tur i Trondheim i 5 dager. 

Trondheim turen var veldig bra for meg. Jeg fikk endelig komme meg litt vekk fra "vanlige steder" til nye steder som jeg ikke hadde så mye minner fra før. 

I Trondheim så besøkte jeg vennina min som går på folkehøyskole der. Venninna min går på Fredly folkehøyskole og det ligger i Børsa som er ca halvtime utenfor Trondheim.  Det var veldig fint sted der og ganske rolig. Jeg var heldig som fikk lov å være med klassen hennes på forskjellige ting. Vi har sett film sammen, spilt bowling, gått på skitur og har vært på blåtur der.  Hvis dere lurer på hva blåtur er, så er det en tur hvor dere får vite hvor dere skal møtes og klokkeslett og hvilken klær dere skal ha på også forteller de dere tilslutt hva dere skal gjøre eller hvor dere skal.  Jeg har blitt bedre kjent med Trondheim og dit skal jeg hvertfall reise igjen senere.  Jeg tok toget tur/retur og jeg synes det var veldig grei tur på toget og man så jo det fine landskapet som Norge har. Jeg anbelfaler dere å reise til Trondheim på ferie. Det er veldig fint by og det er ikke så stort synes jeg. I sentrum så har de masse ting som man kan finne på. 


 

#Trondheim

Jeg vurderer å lage en sånt  spørsmål runde som at dere kan spørre meg så mye dere vil og jeg vil svare på dem. Så hvis dere lurer på noe og vil vite noe om meg så kan dere kommentere det og da svarer jeg på det. :) 

-Marion 

 

 

 

Én kommentar

Izabella

28.02.2017 kl.16:53

Så fin du er!

2 spørsmål:

1: liker du togtur?😂 Vær ærlig

2: hadde du giddet å gå på skitur i 10 t?

Skriv en ny kommentar

Marion

Marion

19, Gjøvik

Jeg vil blogge om hverdagen og om livet mitt.

Kategorier

Arkiv

hits